New Student Orientation

Family Schedule

Family Orientation Schedule

PLU Orientation is for you too! Many events have been designed especially for family members of new students. After all, you too are a part of the PLU Family!

3 PM || Parent & Family Welcome
Thursday, September 4, 2014

9:00 AM Kreidler & The Cave Open House (until 1:30 PM)

9:00 AM New Student Orientation Headquarters Open (until 3:00 PM)

10:30 AM AUC Commons Open for Lunch (until 2:30 PM)

11:00 AM Campus Tour (45 minutes)

11:00 AM Local Services Fail (until 3:00 PM)

1:00 PM Campus Tour (45 minutes)

1:30 PM Commuter Student and Family Welcome (30 minutes)

2:00 PM Commuter Student Family Session (60 minutes)

3:00 PM President's Welcome (30 minutes)

3:30 PM Support from the Sidelines for Families (until 5:00 PM)

5:00 PM Family Resource Fair (60 minutes)

6:00 PM New Student Picnic (until 7:30 PM)

8:00 PM Ice Cream Social (until 9:30 PM)

8:00 PM Lute Follies 1st Show (45 minutes)

8:45 PM Lute Follies 2nd Show (45 minutes)

Friday, September 5, 2014

9:15 AM Academic Success and Family Farewell (until 11:00 AM)

11:00 AM Family Lute Group Session with Parents Council (until 12:30 PM)

Sunday, September 7, 2014

11:00 AM  University Congregation (60 minutes)

Monday, September 8, 2014

9:00 AM  University Convocation (until 10:15 AM)